Free Cursors

Så var man tillbaka igen...

image949


Ja, igår var vi alltså på storseans med Terry Evans. Ja, duktigare medium får man leta efter. Han fick kontakt med en kvinna på andra sidan som två i publiken hade haft mycket nära kontakt med. (kan vara en moster, dotter eller så, det kom liksom inte fram...) Hon hade omkommit i en brand och så såg han att det var en hund med i branden och frågade om det stämde och det gjorde det. Han sa till kvinnan i publiken att hon skulle sluta klandra sig själv, för kvinnan på andra sidan sa att hon hade aldrig kunnat få ut henne från branden och inte heller kunnat förhindra att branden uppstod. Och hon visste precis vad han pratade om... Sen sa han att hon på andra sidan önskade att de kunde uppfylla hennes största önskan i livet, men eftersom hon nu inte var här med oss, så önskade hon att de kunde göra det åt henne... Att resa till USA, för det kunde hon ju inte nu. Då svarar mannen att den resan är redan beställd, vi åker den 18 juni... Snacka om gåshud!!!! Sen som grädden på moset så frågar Terry kvinnan i publiken om hon har kvar sitt skarpa ärr på magen, ja svarar hon... Behöver man mer bevis för att detta existerar...???
Ja, en annan tjej fick kontakt med sin mor som avled i cancer för ca 18 månader sen. Där var det också helt otroligt vilka detaljer han fick fram, men sen sa han att han ville gärna prata med den här tjejen efter seansen, för det var så mycket känsligt som kom fram, som han inte ville ta inför publik. WOW!!!!!!!
Så ni som inte varit på storseans med Terry Evans förut, håll utkik på hans hemsida om och när han kommer till dina trakter!!!!! Jag lovar att du inte blir besviken, vare sig du får kontakt med någon på andra sidan eller inte...
Vi satt här och pratade till efter 24 inatt, man blir liksom uppe i varv på nåt sätt, mycket att ta in i skallen!
image950
Idag kommer makens barn på eftermiddagen. Ikväll ska vi äta lite hemlagad kinamat, Chop Suey, typ...
Vill ni ha receptet???
Här kommer det...

Cims Kinamojs...

2 pers.


500 gr lövbiff

2 gula lökar

1 röd paprika

1 burk med kinesiska grönsaker (brukar vara böngroddar, minimajs och vattenkastanj)

1 buljongtärning

Vatten

Idealmjöl

Soya

Strimla biffen i 2 cm breda strimlor, bryn den i en wokpanna, släng i den strimlade röda paprikan och löken (strimlad som halvmånar). Slå på ca 2 dl vatten och lägg i buljongtärningen. Låt puttra ca 15 minuter.

Slå i grönsakerna från burken, red sen av med Idealmjöl och vatten tills du får så mycket sås som du vill ha och den tjocklek du önskar. Ha i så mycket soya som du vill ha, smaka av efter egen smak.

Servera med äggnudlar.

SMAKLIG MÅLTID!!!!!

Till maten tänkte vi att vi skulle se en av filmerna som vi spelade in när vi var med barnen på Mallorca sommaren 2006. Vi brukar göra når mysigt såhär med barnen när de kommer. Nästa vecka är det dags för min son, han kommer ju på måndag och stannar till söndag. Makens barn kommer varje onsdag till torsdag och sen varannan helg. Lite hackat blir det men det får gå. Nu har vi ju bara en bil så det skulle bli kaos på morgonen annars. Eftersom de går på olika skolor och det är ca 4 mil mellan skolorna och hans barn börjar 08,10 och min son 08,00. Så de torsdagar det krockar så åker vi varannan gång så det blir rättvist. Så nästa torsdag är det makens barn som åker tidigt. "Vad gör man inte..."

Maken och jag var ute en vända i trädgården häromdagen, och det sprudlar snart blommor, vi hittade scilla, snödroppar och tussilago, så vi har en liten fin bukett står på köksbordet. Hur mysigt är inte det?????

Nehej ni, nu ska jag vila en stund, har lite ont i halsen men vill inte bli sjuk nu... Vi har fullt upp i helgen!!
Fredag ska vi med våra bästa vänner på ost- och vinmässa på slottet och sen ut o äta.
Lördag ska vi till min mamma på födelsedagsmiddag (hennes gube fyller år på söndag)
Söndag ska vi med andra bästa vänner på relax och sen ut o äta...
Och POFF så var det måndag igen!!!!!
image951
Var rädda om er, massor av kramar...
Cim


Kloka ord:
Postat av: Annsingen

Vad spännande!
God den lät
maten! Måste testas någon dag!

2008-04-02 @ 16:07:28
URL: http://lillanslilla.blogg.se
Postat av: linda

Jag hade biljetter, fast kunde inte ga.. for tva veckor sedan flyttade jag till Amsterdam. Men min mamma, morbror, 2 mostrar och en annan karl var dar, och de var ocksa mycket imponerade.. Jag hoppas jag far chansen att ga nagon annan gang! Kramar!!

2008-04-02 @ 17:28:09
URL: http://angelinside.blogg.se
Postat av: Emelie

Japp! Nu är jag tillbaka igen. Gud va jag har saknat internet och bloggen. Hur mår du numera? Hoppas allt är bra!
Kram Emelie

2008-04-02 @ 20:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0