Free Cursors

ÄNTLIGEN FREDAG, MED NYGIFTA FRUN...

image128
HAHAHAHA, vad jag är fyndig, detta är INTE Äntligen morgon, med Adam och Gry...... Kul tjej jag är, eller hur??

Nu har jag gjort 2 pajer här på morgonen, en kräftpaj (det har jag aldrig gjort förut) och en smaskig TACOPAJ!! Det är min favorit, det... Min son är med sin pappa i helgen (även om det är min vecka till på söndag)  för de ska på hockeyturnering, pappan är lagledare för ettt A-lag och makens dotter ska träffa sina kusiner och bo hos farmor o farfar i helgen. Så det blir makens son som åker med till landet i helgen. Vi ska dit med våra bästa vänner och imorgon blir det kräftskiva. MUMS!!!
                                 image129 och lite paj också...   image130

Till det lite image131 samt en o annan image132.......... SKÅL!!

Imorgon bär det av till skogen och då ska vi plocka image133 om det finns några kvar, det har ju tyvärr varit lite torrt, MEN nåt som säkerligen har kommit upp nu och som jag älskar mer än de gula, det är
TRATT  image134  KANTARELLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nä ni, nu ska jag avsluta för idag o helgen, ska packa o göra mig klar, hämta makens son och dra till landet.......
JIPPIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Ha en underbar helg!!



Vad gör ni en helg som denna???


image136 Kramar till er alla!!!

Och vart tar veckorna vägen???

image125Jaha, redan torsdag!!! Vart tar dagarna och veckorna vägen??? Fattar ingenting!

Har skjutsat sonen till skolan på morgonen och nu har maken skjutsat sina barn till skolan. Nu är han o inhandlar det vi behöver inför helgen. Ska åka till landet med våra bästa vänner och deras två döttrar (14 och 17 år) och äta gott och ha det trevligt, gör det varje höst, ungefär såhär dags... Grilla lite på fredagen och sen kräftskiva på lördagen... Av våra tre barn så är det bara makens son som följer med, min son ska med sin pappa på hockeycup och makens dotter ska umgås och bo hos farmor o farfar med tre av sina tjejkusiner.

Ska jobba undan lite idag nu på fm, sen kanske jag ska göra några pajer som jag ska ta med till landet, en kräftpaj och en tacopaj... MUMSIGT!!! Gud så gott o mysigt det ska bli!!!

image126Den här sköter maken... ;-)

Nehej ni, nu ska jag försöka få lite gjort...

KRAM KRAM!!!image127

Onsdag...

Hann tyvärr inte skriva något igår, då jag jobbade flitigt hela dagen, sen hämtade jag sonen och då ville vi umgås och mysa lite när vi kom hem...

Ja då var man hemma igen, tänk att en Ålandskryssning går så fort... MEN, vi har ätit god mat, druckit lite gott och dansat... Haft jättekul, precis som alltid när vi åker. MEN, vet ni vad som hände...??? När vi då går av bussen här i stan, kliver ner i garaget som vi får låna av en god vän som har egna platser där till sitt företag (TACK Catrin!!), börjar packa in i bilen och jag skriker till: MIN MOBIL!!! Hade haft den legat på sätet medan vi åkte, när bussen stannade och jag klev av, så låg den naturligtvis kvar!!! Maken springer som en tok upp ur garaget, medan jag tar bilen och möter upp honom i gången, BUSSEN HAR REDAN ÅKT!!!! Som tur är har man stora öron (inte bildligt talat) så jag visste att nästa anhalt var 4 mil bort, o jag kan lova er att nu fick den här bilen visa vad den gick för, körde zick-zack mellan bilarna tills vi kom ut ur stan, ut på mototrvägen, ja där gick det ca 140-150 emellanåt... Åker av motorvägen, fortfarande går det rasande fort, ca 1-1,5 mil utanför stan får jag syn på BUSSEN!!! Jaha, då var det till att försöka komma om, mennej då, det kommer mötande trafik hela tiden. Sent omsider kommer vi om, maken hissar ner fönstret och jag gör likaså, ut med händerna, viftar och varningsblinkersen är på... Chauffören fattar ingenting till att börja med, utan försöker köra om oss... Då går jag ut o viftar ännu mer, skriker i bilen (tror ni chauffören hörde??? hualigen vad galen man blir av sånt här!!!hahahaha), o till sist går han sakta om o stannar... Jag tvärnitar och springer ur bilen, fram till dörren, han öppnar och jag frågar om det kanske ligger en mobil kvar på mitt säte (satt längst fram typ bredvid chauffören), då svarar den fåntratten att: "Ja, det är nåt som legat o ringt där"... För att göra en lång historia kort om hur otrevlig den där chauffören var så började det med att min make frågade om varför vi stannade o fikade 30 minuter i Strängnäs (som ni vet så vill man ju helst hem när man är på väg liksom...). Då svarar han väldigt flisigt att: "Därför att arbetstidslagen säger så..." Maken fråga om hur det är o funkar etc. och vad han svarar kommer jag inte riktigt ihåg, men han var allt annat än trevlig... Så när jag tar min mobil i bussen, så vänder jag mig mot resten av skaran där det sitter en gubbe som säger att det måste gått fort eller nåt liknande, ja svarar jag det gick i 150 emellanåt, men, säger jag och tittar på chauffören, du körde inte så dåligt du heller... Då klappar den lilla gubben händerna försiktigt... 
image121 TACK för det!!!


 
image120Bild: lånad från www.vikingline.se


Ja, nu har jag nästan skrivkramp, så jag återkommer senare...

image122 Ska passa på att ta itu med lite här hemma!!!

Kram på er!!! image123

Lördag...

image118


För det första så hoppas jag att alla som läser detta har varit inne på Mias blogg (www.studentmamma.blogg.se) och lyckönskat henne och hennes man, som gift sig idag ...

GRATTIS IGEN, MIA OCH PETER!!!image117

Min make och jag har varit med min svägerska på en marknad i en stad 4 mil härifrån, handlade inget speciellt, men bara skönt att knalla runt lite. Fikade på ett litet utecafé nära vattnet, helt underbart!!! Var till min mor en sväng när vi kom tillbaka och pratade bort en timme, längesen vi var där...
Nu har vi kikat lite på friidrott o maken kollar nu lite fotboll medan jag bloggar.
Är inte med er nu förrän på tisdag, vi åker ju till Åland imorgon, mysigt som bara den ska det bli. Äta deras goda buffé med färska räkor, sill, sallader, lax, potatis, sikrom, en helt underbar potatisgratäng, gott kött, en fantastisk bearnaisesås.... O till det får man dricka vin o öl, så mycket man vill... Och det vill man!!!!!! *hihi*

Nu ska min make och jag ta en liten god drink, äta lite goda vitlöks- o persiljekex med skagenröra/räksallad på... Till det ska vi fightas med några TP (Trivial Pursuit) frågor... Mycket mys denna helgen!!!!!

Så mina kära vänner, på återhörande på tisdag!!!

Må så gott och var rädda om er!!!
image119

GRATTIS BRUDPARET GERTSSON!!!!!!!!!!

STORT GRATTIS TILL MIA OCH PETER SOM IDAG BLIVIT MAN OCH HUSTRU!!!
HERR OCH FRU GERTSSON, MÅ LYCKA OCH VÄLGÅNG FÖLJA ER GENOM RESTEN AV ERT LIV!!!
image116
Och ni andra, in till www.studentmamma.blogg.se och lyckönska dom, NUUUUUUUUU!!!

Kramisar til Mia och Peter!!!!

FREDAG!!!!! (UPPDATERING!!!!!!!!!!!!!!)

Jippie!!!! Idag är det fredag och bara två dagar kvar tills vi drar till Åland igen!!! Underbart!!
Idag ska maken spela golftävling med sin bästa vän mot två andra, ja går detta vägen blir det final i Portugal!!!!! Men de måste vinna denna matchena idag och jag tror en till... Fattar ni, PORTUGAL!!!

Själv har jag putsat de sista fönstren på insidan, nu är det bara de i vardagsrummet kvar som maken ska ta... Vet ni vad??? Fönstren är alldeles blanka och man ser ut genom dom... JIPPIE!!!
På eftermiddagen blir det storstädning av hela huset när maken splar golf, gud så underbart!!!  Sen kan man bara gå runt o njuta av att det är rent och fint överallt, ja jag är så tokig att det gör jag då, faktiskt... Det finns inget så underbart som ett rent hem!

Att göra idag:
Putsa färdigt fönster
Diska (har slutat använda diskmaskinen, dels är det en liten fast den står på golvet, ca 50 cm bred o sen sparar man lite el)
Våtdamma överallt
Byta lite dukar
Dammsuga
Torka golv
Göra ordentligt rent åt lilla kaninen
Blogga lite
Handla lite gott till vår egen lilla kräftskiva ikväll
Tvätta

Ja, vi hörs senare mina vänner!!!

Och hörrni, om ni har lust o tid, gå in på www.studentmamma.blogg.se och lyckönska Mia och hennes Peter, de ska nämligen gifta sig imorgon!!!!!!!!!


TILL MIA OCH PETER, BLIVANDE BRUDPARET GERTSSON...

image113VI ÖNSKAR ER ALLA LYCKA OCH VÄLGÅNG GENOM LIVET!!!!
                                        Kram från de nygifta...........



Ha en bra dag, ni alla!!!

image114

UPPDATERING!!!

Jag är nu färdig med allt vad jag skulle göra idag, nu ska det bli skönt med en dusch måste jag säga!!! Och hörreni, guuuuud vad rent o fint jag har nu!!!
Puss o kram, hörs imorgon om jag inte orkar blogga nåt mer idag...

image115om vi inte hörs...


Trööööööööööööööööööööött...........

Återkommer imorgon, mina ögon vill inte hålla sig uppe...
Måste sova!!!

Natti natti, mina goa vänner.............

image111



Till min make... : image112

Ännu en dag.......

image108


Ja, då har man jobbat undan lite här då, nu kan man ta det lite lugnt på dagen, kanske dimper det ner nåt mail, men tar det allteftersom. Alldeles nyss var maken och jag till Ica o köpte på oss kräftor... De sålde kinesiska jumbokräftor för 34,90, max 2 per kund, så vi stack iväg o köpte 2 var o gick i varsin kassa... Så imorgon ska vi ha en egen liten kräftskiva, bara vi två, när han kommer hem efter golftävlingen... MYYYYYYYYS!!!!!!!!!!!

Ja, som ni vet så har jag ägnat mycken tid åt fönsterputsning de senaste dagarna och så ska jag också göra idag... Jag har hallen kvar och tv-rummet, får se hur mycket jag hinner. Maken ska ju ta tv-rummets fönster på utsidan, så där går det rätt fort. Ja, vi får se... Det är så underbart med rena fönster, eller vad tycker ni???
image110
Sen ska vi sticka ut på golfbanan en sväng, skönt!!! Nu är det nån vecka sen jag var ute... Ja, det är både skönt och roligt, jag lovar...

Nehej, nu är det dags att dra igång!!! Hörs senare, tror jag!!!

Kramelikram!!!image109

Jaha, då var det fotboll på tv...

image107


Och då sitter maken spikad, men det gör inget, jag hade ju lovat att blogga en gång till idag och det har inte funnits tid förrän nu.
Måste berätta nåt som hände oss idag... (Fast det börjar med gårdagen...)
Igår när jag skulle gå ut med sopor mitt på dagen satt en helsvart katt ute på tomten i närheten av där vi har fågelbordet, hoppades väl på nån fångst kanske... Idag har jag inte sett den på dagen, men frampå eftermiddagen när maken kom hem med barnen, så satt den här. Kom upp på verandan o jamade utav bara den... Maken gick ut med sopor och katten följde med.... och tillbaka upp på verandan...
Till saken hör att vi i mitten på maj hade en helsvart katt här som hade halsband på sig, där jag hittade namnet (Snuffan) och telefonnumret dit hon bodde. Ringde numret och mannen i huset med dotter cirka 5 år kom och hämtade henne. Till råga på allt hade katten försunnit i samband med att de gifte sig (i samma kyrka o med samma präst som vi fast de gifte sig några veckor tidigare) o förvann på bröllopsnatten då barnen var utplacerade hos typ farmor eller så och ingen var hemma... Hans då nyblivna fru kände jag igen för att hennes storebror och jag gått i samma klass från klass 4 till 9, så det blev mycket prat o så innan mannen tog med sig dotter o katt o åkte. Så nu ikväll sa min make att tänk om det är samma katt, vad var det dom hette som hade den.. Jag kom ihåg fruns flicknamn och tack vare att de nyss gift sig så fanns hon ju med flicknamnet i katalogen, men för säkerhets skull gick jag ut o kollade katten men den hade inget halsband!!!!!!!!!! Men maken o barnen trodde ändå att det var den katten så jag ringde. Frun svarade och jo men visst, kattrackaren hade varit borta i en månad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon sa att hon skickar hit mannen o hämtar henne. I tron om att det var rätt katt, så gick jag ut med lite mjölk o katten blev fullständigt tokig, hoppade och studsade o drack som en tok, sen gick jag in o hämtade ett fat med makrill i tomatsås, o hon blev alldeles salig... Sen kom husse och han konstaterade bara att det var Snuffan.. Javisst är det märkligt... Och så säger han att; Ja det var väl ingen idé att du ställde fram mjölk för det dricker hon inte.......... Nähä, och vem var det som var totalt tokig i den skålen jag ställde fram, han höll verkligen på att tappa hakan.. Så nu är Snuffan hemma hos de sina och förhoppningsvis mår hon så bra som en katt ska göra... (Behöver jag tillägga att jag la in deras telefonnummer i  min mobil????????????)
image100

Ja, annars har det varit lugnt ikväll, maken lagade mat (som vanligt) och det blev kokt lax, potatismos och en röra med bacon, röd lök och paprika o så hollandaisesås, det är sååå gott och barnen älskar det... Ja, inte min son men han kommer inte förrän på tisdag... Egentligen måndag, men vi åker till Åland söndag-måndag, jaa igen!!!! Så han är kvar hos pappa till tisdagen... Älskar den resan och man kommer undan väldigt billigt om man som vi handlade i taxfreen sist så man får fribiljetter,då betalar man bara bussresan och maten. MEN!!! Det ska vara Vikings båt Cinderella, den är oslagbar! Har åkt med Silja och Birka Paradise, men denna är bättre,tycker vi i alla fall! O vi äter buffé både på dit- och hemresan, där ingår också fritt öl och vin... GOTT!!!! (Och smart) Bara ett problem, men trevligt sådant, jag kan inte bestämma mig för vilken parfym jag vill köpa... *ler* Min make valde en parfym till mig när vi åkte till Kiel i december 2004, och det var Nina Ricci "Love in Paris". Det var en helt ny doft för mig,hade aldrig köpt den om det inte varit för min make, och nu har den etsat sig fast i mitt huvud så det lutar åt den, jag älskar den!!! TACK MIN ÄLSKADE MAKE!!!


image102Så lite mys blir det allt!!!!

Imorgon ska jag fortsätta med fönsterputs, fick ett tips av min svägerska idag och Ninni (www.ninni.blogg.se) om ett par droppar diskmedel i ljummet vatten, så jag ska prova nu när fönsterputset är slut. Sen på fredag och lördag blir det storstädning, maken ska spela golftävling med sin bästa vän på fredag eftermiddag...
LYCKA TILL ,älskling!!!
image103= Maken                 image104 = Jag


Men nu mina vänner, ska jag kika runt lite på några nya bloggar, TACK ni som skrivit kommentarer på min blogg idag, som jag inte haft glädjen att möta förut... Ska försöka ge kommentarer till er också... *ler*

image105


Godnatt och sov gott mina vänner!!!

Onsdag...........................

Nu har jag jobbat lite, börjar bli klar med det, sen tänkte jag fortsätta att putsa fönster... Men det blir bara de två små i tvättstugan, för jag glömde ladda på fönsterputs på inköpslistan och nu har min make kommit hem från affären alldeles nyss... Ja ja, sent ska syndaren vakna... Illa illa...
Ikväll är det fotboll på tv och då ska jag fixa till mina naglar, de är inte snygga efter fönsterputsningen igår och lär inte bli snyggare idag... Och så ska jag blogga förstås... Så jag finns här runt 20-tiden om det är nån som har lust att vara med då...
Ses snart!!!
image98

Vad gör ni en dag som denna??????????????????????????????

Nyputsade fönster........................................


 

image96


Yes!!!! Nu har vi nyputsade fönster i tre rum, och jag har ont i ryggen... Men när jag sätter fart och grejar så finns det liksom inget stopp! Jag har putsat fönster, bytt gardiner och torkat runtom i barnens rum. Bonusdottern fick söta gardiner i blått,beige och rött, lite blommor på,det blev verkligen fint!! Hoppas hon gillar det, kommer imorgon... Killarna fick ett par fina blå, lite mönstrade. Plockade ordning på blommorna i fönstren också, ja nu har de verkligen fint! Putsade även fönstret i köket, men jag böt inte gardiner, det tar jag senare i veckan.
Så då är det bara hallen och tv-rummet kvar. Tv-rummet hjälper maken mig med, han vill inte att jag ska stå på stege utanför och putsa, utan det gör han,så fixar jag inne och så torkar jag rent spröjsen, som tack och lov är såna som går att ta bort!!! Åh, så skönt det känns!! Nu är det strax "Morden i Midsomer" och efter det blir det "nanna kudden"... Var så vansinnigt trött imorse, förstår inte, vi kommer bara inte i säng på kvällarna... Finns det någon som kan tala om hur man gör? Jag vill helt enkelt inte gå upp på morgonen...................................

image90

Ja, imorgon kommer makens barn, som nu börjat skolan (ja, det har min son också gjort...I 5:an), tjejen i 8:an och killen i 4:an... Så det blir väl läxläsning etc imorgon, sen spelar killen tv-spel och tjejen gör rent åt kaninen och när det är klart, ja då ska hon blogga lite antar jag, innan det är sängdags... Så imorgon kväll kommer jag in här vid 21-tiden, när de lagt sig...
image92


På torsdag hoppas vi på bra väder utan blåst (det har blåst nåt vansinnigt här idag) för då tänkte vi spela golf, maken och jag. Maken och hans bästa vän ska spela tävling på fredag och behöver nog slipa med lite träning innan,enligt honom själv. Kanske hänger vännen också på då? Vi får se.
image93


Nehej ni, underbara ni, nu är det strax Morden iMidsomer och det måste man se från början...
Ha en skön kväll alla ni, kramar på er!!!

GOD NATT!!!

image94







 

Vilket ryck...

Nu har maken åkt ut och fixat lite ärenden, jag har jobbat undan, varit på kundbesök etc...
Så nu fick jag ett ryck, jag ska städa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så vansinnigt trött på skitiga fönster, gardiner som suttit alltför länge (har för vana och tycker det är kul att byta gardiner ofta, gärna 4-5 ggr per år i varje rum...)
image86 Storstädning av huset (damma, dammsuga, torka golv etc,) är inplanerat til lördag då maken gärna får ta en golfronda med sin kompisar under tiden...
Under tiden jag fixar fönster och gardiner nu (får se hur många jag hinner med) så kör jag lite tvätt...
image87
Och när man väl är klar så kanske mangjort sig förtjänt av en kopp image88 kaffe....

Ha det gott, kommer nog tebax senare...
image89

Ps. Ni som tittar in, jag vet att det är många många fler än ni som skriver nåt om att ni varit här... Snälla, skriv en liten kommentar om att ni varit inne o tittat, det uppskattas verkligen!!!


Kväll igen...


image84

Ja, då var det kväll igen, snart dags att natta sig... Närå, jag skojade bara, min make är precis på väg hem efter en golfronda med sina kompisar. Skönt för killarna att gå några hål o snacka lite...
Jag har varit till köpcentret i närheten, köpte kaninmat och lite annat både nyttigt och onyttigt...
Ja, det är inte utan att man är lite hungrig nu, men maken har sagt att han ska laga maten ikväll, pasta med bacon, champinjoner, purjo, mozzarella och pesto... Guuud så hungrig jag blev nu då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image81

Oj, nu försvann det några minuter, maken kom hem och skulle påbörja maten och när han var o handlade tidigare idag så hade han glömt... Ja... BACON!!! Det som sätter smak på alltihopa... Så jag stack iväg och köpte det... Så nu står mannen i startgroparna med maten, guuud så gott det ska bli... Han är en mästare på mat, måste jag säga, leker med recept, byter ut det ena mot det andra osv, det är sååå kul... Jag som varit så harig med mat förut, typ ätit det man smakat på förr... Men han har fått mig på andra tankar... Han är underbar och vet ni vad som är det bästa??? Han är min make!!!! Och jag älskar honom mer än något annat i världen!!! Nästa söndag åker vi till Åland igen, ja man kan nästan tro att vi är stammisar och ja, det kanske vi är... *ler*
image83
 Inte riktigt likt Viking Line´s Cinderella, men ändå... Ja, vi älskar verkligen att åka med Cinderella, den har liksom allt, en underbar pub med trubadur där det är sååå mysigt att sitta både före och efter maten, brukar faktiskt fastna där... Sen ett kanondisco när natten faller på och likaså mogendans för den som vill, och det vill vi, ibland i alla fall... OCH den dagen, söndagen den 26 augusti, har min underbara make och jag varit gifta i tre månader!!!! De mest underbara, härliga, roliga, fina, goa och mest romantiska månaderna i hela mitt liv!!! Nehej ni mina vänner nu har min man precis ställt fram maten på bordet, nu är jag sååå hungrig och mysesugen!!!! Vi har massor massor av tända ljus och en fin kandelaber på bordet, kan man ha det bättre??? Ja ni tjejer, hoppas ni har det nästan lika bra som jag i alla fall...

Varma nattekramar från oss... image85








 

Tre gulliga barnhistorier...

image77

Pappa, finns det getter som har två par ögon, undrade lilla Lasse.
- Nej, varför frågar du det?
- Jo, för när brevbäraren kysste mamma sade hon 'vi måste vara försiktiga för den gamle bocken har ögon i nacken ...

image78
En försäljare ringer på dörren i en förortsvilla. Dörren öppnas av en nioåring som blossar på en lång svart cigarr. Försäljaren blir lite chockad, men låtsas inte om någonting, utan frågar:
- Hej. Har du din mamma hemma?
Pojken tar ut cigarren ur munnen och askar nonchalant på mattan:
- Vad tror du?
image79

Det var ett förfärligt oväsen inne i barnkammaren och pappan öppnade dörren och säger irriterat:
- Karin, måste du skrika så förfärligt, titta på din lillebror så tyst han är.
- Jamen du förstår pappa, säger Karin. Det är så att vi leker "mamma och pappa" och nu har pappa kommit hem alldeles berusad igen!


image80Dom e allt bra goa......


JAG HAR BLIVIT FASTER!!!!

image75

Hej alla glada!!!

Tillbaka efter ett drygt dygn i Sthlm. Har varit på min makes systerdotters dop av sin dotter, Angelina... Mycket trevligt och fint.

Sen igår kväll kl.21.20 hände nåt sååååååååååååå underbart... Jag blev FASTER för andra gången... Min bror och hans sambo fick sin andra son, Richard (osäker på stavningen). Den lille var 49 cm lång och vägde 3 800 gr. Gissa om vi väntat, lillen var planerad till den 8 augusti, men dröjde 10 dagar..........................
GRATTIS MIN ÄLSKADE LILLEBROR MED FAMILJ!!!
image73 Storebror Henric var hos farmor (min mor) igår kväll och sov där för första gången, allt löpte smärtfritt.. Mamma hade väl tankar åt både ena och andra hållet eftersom han inte sovit där ensam någon gång förut. Men han fick sin vällingflaska (Han är 3 år nyss fyllda) och sen somnade han på 5 minuter och sov till 07,30 imorse. Skönt för min mamma!!! image74Idag var min bror med lille Henric och hälsade på mamma/sambo på sjukhuset då hon inte fick åka hem idag, förhoppningsvis imorgon. Och visst har man tankar på hur syskon ska reagera på ny bebis, men Henric sa bara att; "Vi ska ta med honom hem..." Visst är det väl gulligt. Om jag får tillåtelse från bror o sambo så kommer bild på den lilla efter att vi varit där o hälsat på.

Ikväll har maken och jag ätit lite chicken mc nuggets o currysås, svärmor bjöd oss alla 5 på pizzarestaurang i Strängnäs, goa hon, så jag kan inte säga att vi var speciellt hungriga!!! Nu ska vi strax natta kudden, har lite tidningar att läsa, köpte mig en liten skvallerblaska när jag handlade ikväll, då jag skjutsade hem sonen till pappa. (Se och Hör...)

Stora godnattkramar!!!! image76

Utmanad av Mira...........................

Något smeknamn? Älskling, gosemaja
Pappas namn: Bosse
Mammas namn? Monica
Vilken är din favoritdryck? Rött vin, coca cola
Tatuering? Aldrig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Kroppspiercing? Öron
Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10) 150
Födelseplats: Örebro
Favoritsemesterort: Rhodos
Någonsin varit till Afrika? Näpp
Någonsin stulit en trafikskylt? Näpp
2 dörrar eller 4 dörrars (bilen)? V70 5 dörrars combi?
Salladsdressing? Beroendes på maträtten
Favoritpaj? Tacopaj
Favoritnummer? 3, 7, 13 och 21
Favoritfilm? En Officer och En gentleman
Favorithelg? Alla helger
Favoritmat: Potatisgratäng och en go köttbit, sås och sallad
Favoritdag i veckan? Fredag
Favoritmärke på kroppstvål: Dove
Favorit TV-show? Dr Phil
Tandkräm? Colgate
Favoritdoft? Noa
Vad gör du för att koppla av? Blogga, umgås med familjen
Hur ser du dig själv om 10 år? 51 år... förhoppningsvis mer mogen (tack Mira, snodde din kommentar där?)
Vad gör du när du är uttråkad? Städar eller bloggar
Tröttnat på dina grannar? Jo, det kan man säga (lååååååång historia)
Meddelande till dina vänner som läser den här: Utmanar er alla!!!

 Många kramar till er alla!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen!!!!!!!!!!!!!!

Är jag här igen...
Ja, idag har det inte hänt så mycket, har jobbat undan lite, fixat med text o bild så vi får in vårt bröllopskort i tidningen. Vi gifte oss ju faktiskt den 26 maj, så det kanske är på tiden??? *hihi*

Maken är och hämtar sina barn och när de kommer så ska jag hämta min son.

Har inte så mycket att berätta utan det blir nog mer på söndag, när vi kommer hem från Stockholm...

Förutom att underbara Mia hjälpt mig med bloggen idag igen, teckensnittet var tråkigt tyckte jag, men det fixade Mia!!! Hon är bara såååå bra, en helt underbar vän!!! image71 Kram på dig, gumsan!

Nehej, nu är det dags att förbereda sig,snart kommer dom o jag ska iväg... Usch, vad jobbigt det är med en bil bara!!!

Kramisar på er alla, ha en skön helg!!!!

image72

Två gånger på samma dag!!!

Tillbaka en gång till samma dag...

Ja, då var man tillbaka, har varit med min make och svärmor en sväng till landet, o så passade vi på att gå in på ett par av "våra" ställen o kolla kantareller!!!!!!! O gissa om det fanns svamp!!! Vi plockade en dryg halv kasse (systembolagets) på bara tre ställen och då har vi säkert 10 ställen kvar, varav vi inte har varit alls på ett par av dom. Svärmor fick med sig all svamp hem, vi kommer ut igen o plockar. Hon är lite yr till o från och orkar inte riktigt så det var en fröjd att ha med henne ut och njuta... Hon bara gick och fullkomligt njöt, drog in lukten från skogen, svamp och naturen i sig... Ja, det är inte utan att man njuter i fulla drag själv då, när man ser henne njuta så. 80 år och så go o omtänksam, ja jag tror (näääää jag vet!!!!) att jag fått världens bästa och underbaraste svärmor!!!
image63till min underbara svärmor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är vi hemkomna och maken lagar mat, har ingen aning om vad det blir, pasta,pesto, bacon mm... Låter gott...
Ja, sen vi flyttade ihop för ca 3 år sen så har jag inte lagat mat så många gånger, han fullkomligt älskar att laga mat, överraska och dona... Och jag måste väl erkänna att det är inte så dumt att bli lite bortskämd, men ibland får man "Ågren"... Jag är väl den som gör stekt fläsk med löksås, spagetti o köttfärssås, pannbiff, gräddsås o potatis o sånt... Ja, ingen slår min make, han är den underbaraste som finns!! Han hjälper till med städningen, han lagar mat, han handlar, han skämmer bort mig och barnen... Ja, han är ALDRIG omöjlig....

image65
Min underbara älskade make!!!!

Ja, ingen är som han och det visste jag första gången jag såg honom!!! Var på anställningsintervju hos honom, min då blivande chef... Mmmm, bara visste det................................. Han är mannen i mitt liv och inget kan få mig att varken lämna eller släppa honom!!! Han är........................... Ja, det finns inga ord, men jag älskar honom så!!!!!
image66= vi två, maken och jag...

Nähä, ni underbara människor därute, vi "ses" imorgon...
Natti natti...
image67

Ps. Till Mia (www.studentmamma.blogg.se)...... Nu är det bara 9 dagar kvar... image70
Tänker på Er!!!!!!

Ny dag!!!

image56Hello friends.............................                       

Nu är jag tillbaka och ska se om jag kan hålla i den röda tråden idag då, mor min ringde igår när jag höll på o bloggade, så jag tappade allt...

Ja, inte kom vi i säng igår kväll heller, först slocknade makens son och sen maken... Men då tog vi tillfället i akt, min lilla bonusdotter (lilla o lilla; 14 år och ca 1,80 lång) och jag, vi satt vid datorn och grejade lite. Sen kom vi på att hon skulle ha en egen blogg, titta gärna in o ge henne nån kommentar, då blir hon sååå glad! www.bibbowgirl.blogg.se Hon har inte Internet hos sin mamma, så hon kommer att uppdatera när hon är hos oss. Tycker nog att vi fick till det riktigt riktigt bra! image54lilla gumsan och hoppas du blev nöjd!!

Idag har jag jobbat en del hemifrån, det funkar bra, tänk att jobba intensivt och sen kunna slänga på en tvättmaskin eller så... Sååå skönt! Då har man inte det hängande över en när man kommer hem utan det flyter på under dagen.

Helgen som kommer ska vi till Stockholm, min makes systerdotter ska döpa SIN dotter, Angelina. Så mysigt.
Alltid trevligt och så roligt att träffa släkten där, jättekul! Barnen har minst lika kul med att träffa sina kusiner också, de är från 10-18 år så det funkar bra, alla har kul ihop!

Ja, vi har varit så uppbokade och är fortfarande, har aldrig haft såhär fullt upp, det är dop, vi ska till Åland (ja, igen...), vi ska till landet med våra bästa vänner o alla barn o ha lite kräftskiva, vi ska till vänner i Hökerum (utanför Ulricehamn) med barnen... Sen är det golftävlingar för maken och hans bästa vän... De spelar så bra att nu är det bara två "matcher" kvar, sen kan det bli final i Portugal och vet ni vilka fruar som ska följa med då??? Gissa!!!!!!

Pratade med min vän Mira i telefon igår,hon är bara så go, den tjejen... (www.husfrun.blogg.se) Vi har så kul, bara skrattar när vi hörs... (Även om hon har rostfritt i köket... Hatar det, men hon älskar det!!!) hahahaha
Har fått så många nya vänner genom bloggning, så det är inte klokt, TACK alla ni som finns där, jag tror ni vet vilka ni är som jag tycker så mycket om och "pratar" ofta med, via msn eller kommentarer...
image57 Till Er alla från mig!

Igår kom det ett litet paket med posten... Cdon.com hade fraktfritt och allt som är gratis är ju bra (eller hur Mira??) så vi beställde nån cd med lite The Best Of med Rod Stewart som vi tycker så mycket om båda maken och jag, + att jag skickade efter en skiva med Jill Johnson (underbar, tycker jag) som heter Roots and Wings, den är såååå himla bra. Har haft den, men vet inte vart skivan tagit vägen, bara fodralet är kvar och jag har verkligen gått igenom ALLA våra cd skivor för att se om den låg i nåt annat fodral, men icke sa nicke... Så nu äntligen har jag den igen, det är en sån skiva som jag aldrig tröttnar på... Sen som en extra bonus, hade jag i smyg beställt en dvd med roddan, 17 låtar från en Japan turné han gjorde för några år sen.
Så det blir den och ett glas vin ikväll... (Kommer du Mira??)
image60 Vad tror ni om detta??? image58 
Jag tror det kan bli en riktigt skön kväll... Maken ska laga lite god mat och överraska mig lite med något jag aldrig ätit... Han blev bjuden till våra bästa vänner i helgen som var när jag var med sonen på fotbollsläger till Åsa. Frun i huset där är helt fenomenal på mat, där kan jag lova att man inte blir bjuden på samma sak två gånger och det är ALLTID så himla gott!!! Och nu ska maken laga det hon bjöd på och jag tror inte jag blir besviken!

Så nu mina vänner, tror jag det får vara bra för idag, men jag lovar nog att jag bloggar imorgon igen!!!
Må så himla gott som ni kan, och var rädda om er!!!


image62KRAMAR!!!!!

Hoppsan, då var jag här igen!!

Förlåt mig mina vänner, men jag har inte liksom haft varken tid eller den riktiga lusten till att blogga. Måste, som jag skrivit förut, ha nåt att skriva om, annars känns det bara meningslöst!

Kanske finns det nån som saknat mig, kanske inte!!image48

Igår var maken och jag på golfbanan o spelade en 9-hålare, har nu kommit på vad jag gjort för fel förut (det har väl inte gått sådär himla bra) men nu har jag korrigerat det med min kropp och slagen sitter kanon!!! Inte för att jag är nån Annika Sörenstam, men det är ju roligare om slagen går rakt o bra... Fick sååå mycket beröm av maken som tyckte jag var så duktig så!! Så det blev till att gå upp tidigt imorse, fick ju blodad tand av gårdagen, så kl.08.00 var vi på golfbanan, tränade lite och gick sen ut 9 hål igen kl.09.50. Skönt att komma ut o röra på fläsket lite... image49Sån midja som denna madamen har, det har INTE jag!image50Men man kan få... (inte jag, hahahahahaha)

Ikväll kommer makens barn, o vi ska äta makens goda specialsallad, mums!!! Sen blir det tidig nattning, sent igår, tidigt imorse, ingen bra kombination, men vad fan vi kommer bara inte i säng...
image51

Men jag tror nog att hör av mig imorgon igen, min kära mamma ringde så jag tappade tråden!!!

image53från Lilla Frun.



Heeeeeeeej!!!

Fy vad jag är urusel på att uppdatera min blogg, men jag känner att jag vill ha nåt att skriva om när jag väl uppdaterar.
Nu är det ju några dagar sen och lite har det väl hänt!! I måndags började vi halvjobba igen, byter lokaler med jobbet... Ja visst, vad blir det då? Värmebölja!!! 34 grader varmt och man ska bära bord, stolar, datorer, hurtsar etc... Ja, jag kan säga såhär att när maken och jag kom hem vid 16-tiden, så var vi allt annat än pigga. Det blev ingen matlagning, maken kom på att kinamat är väldigt gott, så 3 små rätter och ett glas vin, sen låg vi som två utslagna råttor i varsin soffa. image43 (fast utan napp)
Igår gjorde vi det sista på nya stället, kopplade in allt och ställde rätt stolar o bord etc, la på lite dukar, ställde fram blommor o ljusstakar och gjorde det sååå mysigt. Älskar när folk och elever känner sig ordentligt välkomna till oss!! Var färdiga runt 14,30, tänkte att vi tar eftermiddagen off (skönt att vara sin egen chef) och åker till en sjö bara två mil ifrån oss o badar o lapar lite sol, vilket det inte blivit mycket av i sommar!!! Jaha, när vi då kommer dit så är det fullt med bilar på de två parkeringar som tillhör + efter vägkanten och då menar jag MYCKET FULLT med bilar!!! Hade vi parkerat där det fanns plats (typ längst fram) så hade vi fått gå 2 km tillbaka för att komma till badplatsen, så vi åkte hem igen. Drog ut två solsängar i trädgården och la oss här istället, skönt!!! Sen blev det god mat, gott vin, allsång på skansen och lite friidrott o sen "nannade vi kudden"!!

Idag kommer makens barn hit, tjejen på 14 ska med kompis på Talangjakten på ett nöjesställe ikväll, maken ska ut med kompisarna o spela golf, så det blir jag o makens son hemma...
Imorgon ska jag hämta min son på eftermiddagen, packa o greja... För på fredag morgon åker han och jag till Åsa (några mil nedanför Göteborg) på fotbollsläger över helgen. Kommer hem söndag efter lunch och då tänkte jag få med mig maken ut på golfbanan o spela en 9-hålsrunda.  Sååå längesen nu... Har ni inte provat på golf så är det nåt jag rekommenderar, sååå himla kul!

Nehej ni, nu kommer jag inte på nåt mer för tillfället... Men du, om dutittar in här, varför inte ge ett litet kännetecken ifrån dig?? Ser på statistiken att det är fler som är inne o kollar än som skriver nån kommentar... Snälla???

Ha en underbar dag, jag lovar att uppdatera så fort jag bara kan...
image46från image47 Den nygifta frun.....................



SÖNDAG!!!

Hallå!!!!

Hemma från landet igen!!! Har skjutsat hem barnen till sina respektive föräldrar och så har vi storastädat huset, skönt!!!!!
Min make lagar nu mat, det blir kycklingfilé med pommes och café de paris sås, gud sååå gott!!! Till det kanske vi ser lite på våra favoriter Stefan och Krister, galna men underbara!!!

Vi har haft en underbar helg på landet med barnen, dukade upp till en stor riktig kräftskiva med dom igår kväll, det uppskattades... image41 HELAN GÅR.......... *hick*

Imorgon ska vi börja köra grejer till vår nya lokal där vi ska ha vår verksamhet, ska bli kul! Men tufft... *puh*
Har ju jobbat hemifrån under sommaren, emn det har funkat kanon det också.
Har inte så mycket att skriva men ville ändå ge ett livstecken ifrån mig så Mia blir nöjd... ;-) hahahahaha

Ha det gott, så ses vi snart igen.

image42 Min man och jag vid middagen om en stund...

Här igen...

Hej alla glada,

Idag har jag inte mycket att berätta, det har inte hänt så mycket! Min mor har varit här och klippt mig o våra tre barn. Så nu ser vi respektabla ut igen... ;-)
Ikväll blir det lite grillning, sen ska tjejen på 14 iväg o se på talangtävling med sina kompisar.

Igår blev det ordning på listan i min blogg på de som jag "tagit", TACK vare Mia, vad skulle jag göra utan henne??? Ja, förmodligen skulle jag vara helt utan blogg överhuvudtaget... Jag kunde inte länka och Mia dh försäkte hjälpa mig men jag kunde ändå inte, gissa om jag blev irriterad??? *skitarg*

I förrgår var vi med barnen och spelade minigolf, det var jättekul. Här finns en minigolfbana som ska vara så nära en riktig golfbana som möjligt, med vattenhinder och bunkrar... Jättekul! Näst sist kom jag men vad f-n. Sonen vann men han spelar ganske ofta med sin pappa.

Igår kväll hade vi liten kräftskiva med barnen, det var mysigt, kräftor, painriche, öl, snaps och gott... Sen var det Allsång på Skansen (inget bra alls) och efter det höjdpunkten i veckan, MORDEN I MIDSOMER!!! Efterd et la vi barnen och såg på en film, jaha så var klockan 01.30 innan vi kom i säng... Trött som en gnu, men men!!!
Nu är det en ny dag och man har snart orkat med den också, hihihii.....

Och vet ni vad?? Jag har tappat bort pappret som jag fick från Vägverket när vi hade gift oss, måste ju förnya det när man bytt efternamn... Ja ja så nu var jag inne på deras hemsida och beställde ett nytt papper. image39Slarvmaja........

Jaha, nu uppdaterar jag om nån dag igen, när jag har nåt att berätta....

Ha det så bra tills dess.....

Kramar i massor... image40



RSS 2.0